مزایا و معایب استفاده از سرخکنهای رژیمی
استفاده از سرخکنهای بدون روغن اخیرا در جامعه رواج یافتهاست. این اتفاق به دلیل افزایش آگاهی مردم از اهمیت سلامتی و همچنین علاقه مردم به خوراکیهای سرخ شده رخ دادهاست.غذاهایی که توسط سرخکنهای رژیمی تهیه میشوند، مزهای مانند غذاهای سرخشده معمولی دارند اما درصد چربی آنها بسیار کمتر است اما این دستگاه نیز مضراتی دارد که در ادامه به آن میپردازیم.
سرخکن های بدون روغن ساختهشدهاند تا روش سالمتری برای سرخ کردن ایجاد کنند اما هرگز جایگزین روشهای سالم و سنتی پخت مانند کباب کردن و گریل کردن نمیشوند. اما با سرخکنهای رژیمی میتوانند غذای سرخشده سالمتری داشتهباشندچون حذف میزان روغنی که سرخکنهای معمولی استفاده میکنند، تاثیر زیادی در سلامت انسان دارد.
مزایابی سرخکنهای رژیمی
1-استفاده از سرخکنهای رژیمی میتواند باعث کاهش وزن شود: غذاهای سرخشدهدر روغن سرشار از کالری هستند و باعث چاقی میشوند و به دنبال آن بروز بیماری های ناشی از چاقی را در پی دارد. بنابراین استفاده از سرخکنهای رژیمی میتواند از این موضوع جلوگیری کند.
2-سرخکنهای رژیمی ایمن هستند: به دلیل اینکه در این سرخکنها از روغن استفاده نمیشود، خطر برخورد روغن داغ با دست وجود ندارد.
3-سرخکنهای رژیمی خطر تشکیل آکریلامید سمی را کاهش میدهند: آکریلامیدها مواد خطرناکی هستند که گاهی در حین سرخ کردن یا سایر روشهای پخت با حرارت بالا تشکیل میشوند و میتوانند باعث بروز سرطان آندومتر، تخمدان، لوزالمعده، سینه و کلیه شوند. استفاده از سرخکنهای رژیمی خطر تولید آکریلامیدها را کاهش میدهد.
معایب سرخکنهای رژیمی
با اینکه سرخکنهای رژیمی خطر تولید آکریلامیدها را کاهش میدهد اما آن را کاملا از بین نمیبرد. به علاوه امکان ایجاد سایر مواد مضر وجود دارد مانند هیدروکربن های آروماتیک و آمینهای هتروسیکلیک. این ترکیبات میتواند احتمال بروز سرطان را افزایش دهد.
سرخکنهای رژیمی خطرات ناشی از سرخکردن معمولی را کاهش میدهد اما در نهایت غذا سرخ شدهاست و باید در مصرف این نوع مواد صرفهجویی شود. شما میتوانید برای تهیه سرخکنهای رژیمی از فروشگاه آلترااستور استفاده کنید.
منبع: آلترااستور