برای مشاوره در فروش تماس بگیرید : 09373301286
همه چیز درمورد آرام پز
آرام پز: مواد غذایی درون آرام پز با حرارت کم بین 75 تا 135 درجه سانتی گراد و به آهستگی و با حجم زیادی آب می پزد. افرادی که وقت کمی برای آشپزی دارند بهتر است از آرام پز استفاده نمایند و قبل از بیرون رفتن از خانه مواد غذایی را درون آن بریزند و بعد از برگشت به خانه غذای آماده تحویل بگیرند.
درب ظرف آرام پز را بسته نگه دارید: برای جا افتادن انواع خورش و پخت آن در ظرف آرام پز باید طوری باشد که بخار از آن خارج نشود و دمای پخت، ثابت باقی بماند پس درب ظرف را بسته نگه دارید. باز کردن درب ظرف برای اینکه "نگاهی به آن بیاندازید" زمان پخت را به تاخیر می اندازد زیرا دوباره برای اینکه غذا به درجه حرارت قبل برسد به حدود 20 تا 30 دقیقه زمان نیاز دارد و این تاخیر با هر بار برداشتن درب ظرف تکرار می شود.
غذاهای آب دار را در آرام پز بپزید: غذاهایی که در آرام پز می پزید باید دارای مایعات و به قولی آب دار باشند. غذاهایی مانند سوپ، خوراک لوبیا، تاس کباب و.. انتخابهای مناسبی هستند..
غذا را در آرام پز داغ نکنید: نباید برای داغ کردن دوباره غذا از آرام پز استفاده نمایید . غذای باقیمانده را دو ساعت پس از پخته شدن در ظروف کم عمق درب دار قرار داده و در یخچال بگذارید و برای داغ کردم مجدد آن از اجاق گاز یا ماکرویو استفاده کنید . ظرف آرام پز را بیشتر از دو سوم و کمتر از نصف گنجایش آن پر نکنید .
قطع برق حین پخت غذا با آرام پز: در صورتی که در نبود شما و در حین پخت غذا با آرام پز، برق قطع شده بود ، حتی اگر غذا سالم بود آن را دور بریزید. در صورت بودن در منزل اگر حین پخت غذا با آرام پز برق قطع شد ، سریع مواد غذایی را به داخل قابلمه بریزید و باقی مراحل پخت را روی اجاق گاز یا فر انجام دهید.
زمان پخت مواد غذایی در آرام پز: در آرام پز گوشت و مرغ سریعتر از سبزیجات می پزد پس بهتر است ابتدا سبزیجات را در ته و دور ظرف قرار دهید و سپس گوشت را اضافه کنید و روی مواد مایعی مانند آب، آب گوشت یا مرغ یا سس بریزید.
روش استفاده از آرام پز: مواد مورد استفاده را را به قطعات کوچک برش دهید تا همه جای آنها به خوبی بپزند. قبل از پخت گوشت، گوشت مرغ یا سبزیجات یخ زده را یخزدایی کنید در غیر این صورت خیلی طول میکشد تا آرام پز به دمای ایمنی برای پخت غذا برسد. تفت دادن سبزیجات و گوشتها قبل از قرار دادن آن در آرام پز بهتر است. برای تهیه خوراکها و خورشتها در آرام پز نصف میزان پخت در ظروف معمولی آب اضافه کنید. زیرا آب درون آرام پزتبخیر نمیشود و با میزان مایعات کم سس غلیظی بهدست میآید. اگر غذا را یک شب قبل آماده کرده و در یخچال میگذارید تا زمان را ذخیره کنید، ظرف آرام پز را داخل یخچال نگذارید در غیر این صورت آرام پز به حد کافی سریع گرم نمیشود تا باکتریهای در حال رشد را بکشد و فرایند پخت شروع شود. ½ تا ¾ آرام پز را پر کنید تا همه غذا به طور برابر بپزد. از مقدار مایعی ۱ تا ½ فنجان کمتر از دیگر روشهای پخت استفاده کنید. هوا در آرام پز میچرخد و بخار ایجاد میکند که در نتیجه مایع را بیشتر میکند. پیش از آن که حبوباتی مانند عدس و لوبیا را به آرام پز اضافه کنید، برای ۱۰ دقیقه آنها را جوش دهید یا به جای خام آنها از کنسرو استفاده کنید. قبل از این که غذای پخته شده را در یخچال بگذارید، آن را از آرام پز خارج کنید. بخش داخلی برای نگه داشتن گرما طراحی شده، بنابراین زود سرد نمیشود تا از رشد باکتریها جلوگیری کند. غذاهایی را که با آرام پز پختهاید، با آن گرم نکنید. خیلی طول میکشد که به دمای ایمن برسد. درب آرام پز را بیش از حد برندارید. خارج شدن گرما از آن موجب میشود تا زمان پخت در حدود ۱۵ دقیقه افزایش یابد.